Despre noi

Chirie auto

Preț avantajos

Mașini întreținute

BRADUS AUTO RENT - SIGURANȚĂ ÎN ORICE DETALIU

Servicii de calitate

Suntem specializati in prestarea serviciilor de inchiriere masini in Chisinau, accesibile si competente. Parcul nostru de masini este monitorizat si verificat in permanenta, ca orice detaliu sa fie pus bine la punct  pina la utilizare, cu profunda stima fata de clienti.

Profesionalism

Va oferim servicii de chirie auto calitative, la preturi mici si conditii avantajoase de inchiriere auto. Prestam solutii profesioniste si servicii de inchiriere automobile tuturor care au necesitate de ajutorul nostru si cauta un atomobil de care se va folosi in siguranta.

Abordare individuală

Cel mai important scop este de a satisface nevoile clientilor, astfel, venim in intimpinarea lor cu diferite solutii optime. Prin eforturi marete, multa munca si seriozitate, ne-a reusit sa satisfacem cerintele cele mai exigente a clientilor Bradus Auto Rent.

Chirie online

Accesibilitate

Pentru detalii suplimentare ne contactati
+373 069 66 06 16

Alege serviciu de inchiriere masini in Chisinau de calitate!

Cauti un serviciu de inchiriere masini in Chisinau, eficient si rapid ? Solutia o gasesti la noi. La Bradus Auto Rent vei gasi cea mai excelenta oferta, pentru o placuta experienta, care o sa iti satisfaca toate nevoile de mobilitate. Iti punem la dispozitie un serviciu de rent a car orientat spre cerintele tale. Obtine maximul in calatoria ta, bucurindu-te, conducind la bordul unei masini super confortabila.

Ne propunem ca sa fii tu urmatorul client multumit. Deaceia iti sugeram sa faci un prim pas in alegerea ofertei eficiente si avantajoase. Oferim un serviciu sigur de inchiriere automobile in Chisinau, care din plin, sa te avantajeze. Scopul important al companiei il reprezinta variatia de automobile pe care o punem la dispozitie. Poti opta pentru masini econome, ce se vor descurca de minune, intr-un oras aglomerat. Vei putea alege intre masini cu cutie de viteze mecanica, clasica, cit si pentru o cutie automata, care sa iti usureze condusul. In dependenta de cerintele tale, vei putea alege o masina alimentata pe benzina, sau diesel.

Ai toate motivele sa inchiriezi un automobil la Bradus Auto Rent

Cel mai bun cost pentru servicii inchiriere auto;

Automobile in stare ideala pentru un confort ridicat;

Servicii de rezervare efectuate cu usurinta;

Gama vasta de automobile;

Siguranta garantata la toate automobilele;

Autoturisme in stare tehnica ideala

Bradus Auto Rent este deschisa pentru a deservi cu eficacitate clientii ce se bazeaza pe compania noastra. Astfel, alaturate sutelor de clienti multumiti de serviciile de chirie auto oferite de noi.

Apeleaza-ne pentru a afla toata informatia de care ai nevoie in vedere cu serviciu de inchiriere auto, care il propunem. Spune ce model de automobil ai dori, si pentru ce perioada doresti sa inchiriezi un automobil, iar noi iti vom oferi cele mai bune variante. Managerul nostru este dispus sa raspunda la toate intrebarile si nelamuririle care apar.

 

Nu ratati: cele mai faine preturi le gasiti la noi, astfel garantam ca veti gasi un automobil excelent la super pret!