Despre noi

Chirie auto

Preț avantajos

Mașini întreținute

BRADUS AUTO RENT - SIGURANȚĂ ÎN ORICE DETALIU

Servicii de calitate

Suntem specializați în prestarea serviciilor de închiriere mașini în Chișinău, accesibile și competente. Parcul nostru de mașini este monitorizat și verificat în permanență, ca orice detaliu să fie pus bine la punct  până la utilizare, cu profundă stimă față de clienți.

Profesionalism

Vă oferim servicii de chirie auto calitative, la prețuri mici și condiții avantajoase de închiriere auto. Prestăm soluții profesioniste și servicii de închiriere automobile tuturor care au necesitate de ajutorul nostru și caută un automobil de care se va folosi în siguranță.

Abordare individuală

Cel mai important scop este de a satisface nevoile clienților, astfel, venim în întâmpinarea lor cu diferite soluții optime. Prin eforturi mărețe, multă muncă și seriozitate, ne-a reușit să satisfacem cerințele cele mai exigente a clienților Bradus Auto Rent.

Chirie online

Accesibilitate

Pentru detalii suplimentare ne contactati
+373 069 66 06 16

Alege serviciu de închiriere mașini în Chișinău de calitate!

Cauți un serviciu de închiriere mașini în Chișinău, eficient și rapid? Soluția o găsești la noi. La Bradus Auto Rent vei găsi cea mai excelentă ofertă, pentru o plăcută experiență, care o să îți satisfacă toate nevoile de mobilitate. Îți punem la dispoziție un serviciu de rent a car orientat spre cerințele tale. Obține maximul în călătoria ta, bucurându-te, conducând la bordul unei mașini super confortabilă.

Ne propunem ca să fii tu următorul client mulțumit. De aceia iți sugerăm să faci un prim pas în alegerea ofertei eficiente și avantajoase. Oferim un serviciu sigur de închiriere automobile în Chișinău, care din plin, să te avantajeze. Scopul important al companiei îl reprezintă variația de automobile pe care o punem la dispoziție. Poți opta pentru mașini econome, ce se vor descurca de minune, într-un oraș aglomerat. Vei putea alege între mașini cu cutie de viteze mecanică, clasică, cât și pentru o cutie automată, care să îți ușureze condusul. În dependență de cerințele tale, vei putea alege o mașină alimentată pe benzină sau diesel.

Ai toate motivele să închiriezi un automobil la Bradus Auto Rent

Cel mai bun cost pentru servicii închiriere auto;

Automobile în stare ideala pentru un confort ridicat;

Servicii de rezervare efectuate cu ușurință;

Gama vastă de automobile;

Siguranță garantată la toate automobilele;

Autoturisme în stare tehnică ideală.

Bradus Auto Rent este deschisă pentru a deservi cu eficacitate clienții ce se bazează pe compania noastră. Astfel, alătură-te sutelor de clienți mulțumiți de serviciile de chirie auto oferite de noi.

Apelează-ne pentru a afla toată informația de care ai nevoie în vedere cu serviciu de Închiriere auto care îl propunem. Spune ce model de automobil ai dori și pentru ce perioadă dorești să închiriezi un automobil, iar noi iți vom oferi cele mai bune variante. Managerul nostru este dispus să răspundă la toate întrebările și nelămuririle care apar.

Nu ratați: cele mai faine prețuri le găsiți la noi, astfel garantăm că veți găsi un automobil excelent la super preț!